Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský den 2017

V sobotu 10. 6. 2017 jsme měli už druhý ročník Dne dětí na 1. HFK Olomouc. Už když jsme ráno vyjížděli, bylo jasné, že nám počasí opět nepřeje. Lilo jako z konve, ale jak správně podotkl Šimon Martinek – nejsme z cukru, máme jen cukrovku. Takže jsme v osm i za deště vyložili věci a postavili stánek, kde byly informace o nás a kde se měřil cukr v krvi. Vedle si naši přátelé postavili stánek s popcornem, a aby ho mohly i "naše" děti, zapůjčili jsme váhu. I když stále pršelo, dorazila Dáša s malováním na obličej (a sklidila obrovský úspěch) a posléze i "balónkoví klauni", kteří všem dětem opět splnili kdejaké přání. Takže jste kromě myšky z balónku mohli potkat i koně, pejska, palmu a jiné. Na oběd jsme tentokrát zvolili bagety (firma Váhala) a byly výborné.
 

p1310314.jpg


Letos jsme nic neponechali náhodě a už předem jsme si domluvili benefiční utkání s firmou Metech (jedním z našich největších a nejvěrnějších sponzorů). Hrálo se 2x 15 minut a chvilku před zápasem se počasí konečně umoudřilo, přestalo pršet a vykouklo sluníčko. Zápas skončil stavem 6:6 a vyvrcholil penaltami. Věřím, že stejně jako naši hráči si to užili i ostatní. Po zápase dostali všichni medaile, které nechala vyrobit právě firma Metech. Jeden z našich tatínků (Robert Rožnovský) slavil v ten den krásných 40 let. Místo dortu bylo připraveno 40 bezlepkových muffin se svíčkou, tabule s přáním (děkujeme Martinkům), dětské šampaňské pro všechny a od nás všech "Inzulínků" kuchařská čepice se zástěrou. Ještě jednou Robertovi blahopřejeme!:-) 
 

img_0436.jpg


Mezitím dorazily další atrakce – skákací hrad, koníci a jiné. I letos se opět losovala tombola s mnoha hezkými cenami. Po slavnostním vyhlášení vítězů fotbalového turnaje přípravek nám byl panem Miroslavem Dercem (výkonným ředitelem 1. HFK OL) předán celý výtěžek z prodeje lístků do tomboly. Děkujeme.

Účast byla vzhledem k počasí přijatelná a jsme moc rádi, že kromě těch věrných se na nás přišla podívat i MUDr. Darinka Aleksijević s rodinou a MUDr. Petra Venháčová.
 

img_0501.jpg


Opět jsme si užili spoustu legrace, přivítali nové členy a vzájemně si popovídali. A přesto, že počasí ze začátku trucovalo, to byl příjemně strávený den s lidmi, které máme rádi. Už teď se budeme těšit na třetí ročník této akce společně s 1. HFK Olomouc.

Ali & Alča


Několik krátkých videí z akce najdete ZDE.

 

Náhledy fotografií ze složky Dětský den