Jdi na obsah Jdi na menu
 


Inzulínek v médiích

O diabetu mellitu 1. typu u dětí a mladistvých a taky trochu o Inzulínku se hovořilo ve čtvrtek 13. září 2018 na Českém rozhlase Olomouc v pořadu Apatyka. Pozvání do něj přijala MUDr. Darina Aleksijević z Dětské kliniky Fakultní nemocnice Olomouc. Záznam rozhovoru je k dispozici na tomto odkazu.

Časopis DIAstyl, který je zdrojem zajímavých, aktuálních a odborných informací pro diabetiky, jejich rodinné příslušníky, lékařskou veřejnost a pro všechny, kdo se o diabetes zajímají, v každém svém čísle postupně představuje pacientské organizace. V lednu 2017 se dostalo i na náš Inzulínek.

Tentokrát udělala vynikající reklamu Inzulínku samotná předsedkyně našeho spolku Ali Jouklová. Poslechněte si ji v rozhovoru s moderátorkou Ditou Vojnarovou vysílaném ve středu 20. 4. 2016 na Českém rozhlase Olomouc.

Díky Blesku, MUDr. Darině Aleksijević z Dětské kliniky FN Olomouc a Ali Jouklové z Inzulínku jsme se na Světový den diabetu (14. 11. 2015) trošku zviditelnili.

Hranický týden otiskl v pátek 26. 9. 2014 článek MUDr. Jitky Gadasové o letním táboře pořádaném Inzulínkem v Rekreačním středisku Relaxx v Čeložnicích.

V pondělí 18. 8. 2014 navštívila náš tábor reportérka Českého rozhlasu Brno paní Martina Pelcová. Natočená reportáž byla odvysílána v pondělí odpoledne na Radiožurnálu, poslechnout si ji můžete ZDE.