Kokosové věnečky s dia polevou

|
125 g
|
hladké mouky | 8,3 VJ |
|
0,5
|
lžičky kypřicího prášku do pečiva | |
|
80 g
|
tuku Stella Extra | |
|
1
|
vejce | |
|
50 g
|
mletého kokosu | 0,5 VJ |
|
2
|
lžíce mléka | |
|
1
|
lžíce kakaa | |
| nastrouhaná kůra z citronu dle chutě | ||
|
38 g
|
Erythritolu | |
|
12 g
|
Fructopuru | 1 VJ |
| CELKEM | 9,8 VJ |
Těsto je lehce lepkavé, nechat odpočinout do lednice, po chvíli se dá vytlačovat strojkem na cukroví do tvarů rohlíčků, koleček apod.
Péci v předehřáté troubě 10 minut při 180 stupních.
Možno dozdobit dia čokoládou.
1 VJ vychází na 33,57 g hotového výrobku.
V některých výrobcích je Erythritol více cítit na chuti - proto jej ředím Fructopurem.
