Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkendový pobyt 2019

RALIŠKA – toto slovo když u nás doma vyslovím, celá rodina jásá. Děti, protože se uvidí s kamarády, které třeba i celý rok neviděly, maminka, která se těší na víkend bez starostí s vařením, a tatínek, že se zase dozví něco nového. A naše představy se naplnily. Čekal nás parádní servis v podobě výborného jídla a super programu.

Hned v pátek nám byla představena novinka mezi glukometry a její funkce. Přijel za námi pan Vlastimil Milata z firmy Promedica. Následně jsme si mohli poslechnout něco o historickém vývoji pomůcek pro diabetiky a některé z nich si i prohlédnout. To dorazil pan Vítek Kupčík se svým muzeem diabetu – vzal pár kousků na ukázku.
 

img_8616.jpg


Aby si děti odvezly nějakou památku, vyráběly si vlastní květináč. Kdo měl hotovo, měl možnost volné zábavy. Pro děti to znamenalo užít si skákací hrad, který byl k dispozici po celou dobu pobytu, nebo třeba procházku po lese, kde rostlo spoustu hub. Závěrem dne a zlatým hřebem večera byla bohatá tombola, ve které vyhrál opravdu každý.

Sobotní dopoledne patřilo týmovým hrám. Parádní hry, které prověřily, jak rodina pracuje jako tým. Hry museli absolvovat rodiče i děti. Po obědě za námi přijela paní doktorka Darina Aleksijević, která nás seznámila s dlouhodobými komplikacemi spojenými s diabetem. Následně nás doprovodila na každoroční procházku k přehradě, kde jsme pořídili již tradiční společnou fotografii.
 

dsc_0356.jpg


Den jsme zakončili karnevalovým rejděním, které si užily děti i dospělí. Nedělní den patřil kosmetice. Děti měly možnost si vyrobit mýdlo s vůní bylinek, které si samy zvolily. Následovalo vyhlášení sobotních soutěží, rozdání cen a loučení. Už teď se těšíme na příští ročník, až vás všechny zase uvidíme a třeba poznáme i někoho nového.

Rodina Knápkova

 

Náhledy fotografií ze složky Víkendový pobyt 2019

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář